Ne v Olimpijo, Bečirović se vrača v Krko

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekdanji slovenski reprezentant Sani Bečirović bo vendarle zaigral v Sloveniji. Sicer ne pri Union Olimpiji, kot se je nekaj časa namigovalo, ampak v dresu državnih prvakov iz Novega mesta.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkar Sani Bečirović, ki je nazadnje igral za iranski klub Foolad Mahan, a je zaradi finančnih težav kluba ostal brez dela, je našel novega delodajalca.

Kot je sam sporočil prek Twitterja, bo po novem spet igral v domovini za ekipo državnih prvakov, Krko iz Novega mesta, katere dres je nosil že v sezoni 2003/04.

Ne bo se vrnil k očetu

Bečirović je sicer za iranskega prvoligaša uspešno nastopal na azijskih klubskih igrah in z njim osvojil prvo mesto. Po kratkem premoru bi se moral vrniti nazaj v Iran, vendar s klubom niso našli skupnega jezika. Iranski selektor je sicer Sanijev oče Memi Bečirović, nekdanji slovenski selektor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.