Velik šok za Borisa Beckerja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V New Yorku je sloviti Nemec doživel precejšnje presenečenje.
Oglej si celoten članek

Šestkratni zmagovalec turnirjev največje četverice, Nemec Boris Becker, je v supermarketu v New Yorku, kjer se trenutno odvija zadnji letošnji turnir za veliki slam, poskušal kupiti pivo. Prodajalka pa je 51-letniku rekla, da je videti premlad in mu tako ni želela prodati alkohola.

OP ZDA Glavni favoriti preskočili prvo oviro

"Družba, včeraj sem šel v supermarket. Želel sem kupiti nekaj piv. Gospa za blagajno me je vprašala za osebno izkaznico. Povedal sem ji, koliko sem star (51), a je rekla, da sem videti mlajši, in ker nisem imel osebne izkaznice, mi jih ni želela prodati," je na Twitterju zapisal slavni Nemec.

Trikratni zmagovalec Wimbledona, ki v New Yorku nastopa v vlogi strokovnega komentatorja športne mreže Eurosport, je dodal, da se zavrnitev vzel kot kompliment.

V ZDA v skladu z zvezno zakonodajo velja omejitev za nakup alkohola za mlajše od 21 let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.