"Ne bom Barçin Cristiano Ronaldo"

Foto: EPA
Foto: EPA
Čilski nogometaš Alexis Sanchez je prvič javno spregovoril o prestopu v Barcelono. Pravi, da ne želi biti Barçin Cristiano Ronaldo, temveč Barçin Alexis Sanchez.
Oglej si celoten članek

"Ali bom Barcelonin Cristiano Ronaldo? Ne, vse kar si želim, je, da bi bil Barcelonin Alexis Sanchez," je na vprašanje čilskih novinarskih kolegov odgovoril novopečeni član katalonskega velikana. V ponedeljek sicer nekdanjega nogometaša Udineseja čakata dva zdravniška pregleda, nato pa bo tudi uradno predstavljen v dresu Barcelone na Camp Nouu. Sanchez je še dejal, da se čuti ponosnega, ker je prestopil v najboljši klub na svetu. "Zdaj moram dokazati, česa sem vreden. Barcelona je zelo velika ekipa, ki si želi osvojiti vse. Sem zelo zadovoljen," je še dodal nekdanji soigralec slovenskega reprezentančnega vratarja Samirja Handanovića.

Sanchez se zaveda, da si ga je v moštvu želel sam trener Pep Guardiola, toda zdaj ne razmišlja o pritisku niti o tekmovanju za prvo enajsterico z domačim proizvodom Pedrom. "Najprej se moram integrirati v moštvo, da se bom lažje privadil na novo okolje," je poudaril Čilenec, ki je nekaj besed namenil tudi Argentincu Lionelu Messiju. "V čast mi bo igrati z Messijem, najboljšim nogometašem sveta."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.