Odmevna menjava, zvezdnik izrazil svojo šokiranost

Foto: Profimedia Karl-Anthony Towns na tekmi All-Star.
Foto: Profimedia Karl-Anthony Towns na tekmi All-Star.
Iz ZDA poročajo o odmevni menjavi igralcev, ki je v k New York Knicks pripeljala zvezdnika Karl-Anthonyja Townsa.
Oglej si celoten članek

Moštvi Minnesota Timberwolves in New York Knicks sta se dogovorili za odmevno menjavo v ligi NBA, poroča ESPN.

V New York bo odšel zvezdnik Karl-Anthony Towns, v nasprotno smer pa Julius Randle in Donte DiVincenzo, poleg tega bodo Volkovi prejeli še izbor v prvem krogu nabora, ki je sicer prvotno pripadal Detroit Pistons.

Knicks so pred letošnjo sezono v svoje vrste zvabili Mikala Bridgesa in tako še povečali število košarkarjev v moštvu, ki so obiskovali univerzo Villanova. Mednje je spadal tudi DiVincenzo, ki pa torej ne bo del te zanimive zasedbe.

Največji zvezdnik v tej odmevni menjavi je gotovo Towns. 213 centimetrov visoki center je bil leta 2015 prvi izbor na naboru, leto kasneje novinec leta, štirikrat je bil izbran na tekmo All-Star.

Towns je bil nad menjavo šokiran. Kot redni uporabnik družbenih omrežij se je oglasil na svojem računu X in napisal le: "..."

Krilni center Randle je bil trikrat del tekme vseh zvezd, po enkrat je bil izbran v drugo oziroma tretjo najboljšo peterko lige NBA.

DiVincenzo je bil z Milwaukee Bucks leta 2021 prvak lige NBA, z Villanovo pa je dvakrat osvojil študentsko ligo NCAA.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.