NBA-jevec ni bil kos desetletnici

Stephen Curry, udeleženec All-Star tekme košarkarske lige NBA, je v metanju trojk moral priznati premoč desetletni spletni senzaciji Jaden Newman.
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 lestvica trojke nba Košarkar Golden State Wawrriors in eden najboljših izvajalcev metov izza črte na svetu je med pripravami na All-Star tekmo, ki bo 15. februarja v New Yorku, spoznal dostojnega tekmeca. Desetletna Jaden Newman, ki jo je lani rekrutirala univerza v Miamiju, se je s svojimi košarkarskimi spretnostmi proslavila na spletnem portalu YouTube, njena najnovejša žrtev pa je postal košarkar Golden State Warriors.

Zvezdnik vodilnega moštva lige in nadobudna košarkarica sta se pomerila v metanju trojk, zmage pa se je veselila Jaden, ki si je pred tem izborila še opravičilo za izostanek od pouka.

Curry, sin nekdanjega košarkarja Della Curryja, sicer velja za enega najboljših izvajalcev metov iz razdalje. Z osebnim rekordom 11 zadetih trojk na tekmo zaostaja le za rekordom Kobeja Bryanta (12) in Donyella Marshalla (12). S 43 odstotki zadetih metov izza črte se na večni lestvici nahaja na odličnem četrtem mestu. V sezoni 2012/2013 je z 272 doseženimi trojkami postavil nov rekord najmočnejše lige na svetu. S soigralcem Klayom Thompsonom, s katerim sta v lanski sezoni skupaj zadela 484 metov izza črte, si delita vzdevek ''Splash Brothers''.

Foto: Youtube jaden newman trojka

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:50 8. Februar 2015.

    goo.gl/Ph9YyR<br />Paidverts je unikaten koncept mešanice PTC (paid to click) in Revenue Share. Zaslužek je odvisen od vaše vztrajnosti, začetni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.