Navijači so se poklonili Ronaldu

Foto: EPA navijači real madrid ronaldo santiago bernabeu Foto: EPA navijači real madrid ronaldo santiago bernabeu Foto: EPA navijači real madrid ronaldo santiago bernabeu Foto: Reuters navijači real madrid ronaldo santiago bernabeu Foto: Reuters navijači real madrid ronaldo santiago bernabeu Foto: Reuters navijači real madrid ronaldo santiago bernabeu
Navijači Real Madrida so na Santiagu Bernabéuu izrekli svojo podporo Cristianu Ronaldu, ki si je tekmo proti Galatasarayu ogledal s klopi.
Oglej si celoten članek

Pred tekmo Real Madrida in Galatasaraya, ki se je končala s prepričljivo zmago španskega velikana (4:1), je 45.000 navijačev na Santiago Bernabéuu z maskami Cristiana Ronalda pozdravilo prvega zvezdnika ekipe, ki na obračunu zaradi poškodbe ni zaigral.

Podporniki kraljevega kluba so svojega ljubljenca s številnimi transparenti podprli v boju za zlato žogo, o kateri se bo odločalo čez dober mesec dni. Maske so bile narejene še pred poškodbo portugalskega napadalca, saj je na njih pisalo: ''Nadenite si maske pred začetkom tekme, v sedmi minuti, v 77. minuti in ob vsaki dobri potezi Ronalda ter ko doseže gol.''

Ronaldo pomahal navijačem:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:22 28. November 2013.

    A tako zgleda parada ponosa v Madridu...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.