Navijači Rossiju: zlomi mu nogo

Foto: EPA
Foto: EPA
Z motociklizmom se trenutno ukvarja celotna Italija. Izjema niso niti vročekrvni navijači nogometašev Napolija.
Oglej si celoten članek

Da je motociklistični dvoboj med Valentionom Rossijem in Marcom Marquezom na dirki za VN Malezije posegel v vse pore italijanske družbe, so pokazali tudi vročekrvni Neapeljčani. Na nogometni tekmi med Napolijem in Palermom so tako izobesili napis, ki pravi "V Valencii brez pravil, tibia in fibula." Italijanskemu junaku so tako svetovali, da naj na zadnji dirki sezone z brco zlomi omenjeni kosti v nogi tekmeca.

Na Apeninskem polotoku sicer še naprej razpravljajo o "nepravični" kazni, ki jo je po mnenju italijanske javnosti ob koncu minulega tedna prejel Rossi. Ta bo moral v zadnjo dirko kreniti z zadnjega startnega položaja, v boju za svetovnega prvaka pa ima le sedem točk prednosti pred Marquezovim rojakom Jorgejem Lorenzom.

V ekipi slednjega so ostro zavrnili pisanje v La Repubblici, kjer so zapisali, da sta Marquez in Lorenzo že pred nekaj časa sklenila pakt, ki naj bi slednjemu pripomogel k naslovu svetovnega prvaka. V Valencii bo osmega novembra očitno še kako vroče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:03 30. Oktober 2015.

    možen je tudi udar navijačev VR46 na stezo....<br /><br />http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/148314/vr46-mm93

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.