Navijači podivjali, grozljiv spopad sredi večnega mesta

Foto: Twitter
Foto: Twitter
Navijaški skupini Lazia in AS Rome sta se spopadli le nekaj ur pred derbijem v Rimu.
Oglej si celoten članek

Nekaj ur pred spopadom AS Rome in Lazia v Rimu (18.00) sta si navijaški skupini obeh moštev v italijanski prestolnici skočili v lase. Zgodilo naj bi se še pred poldnevom, in sicer pred kultnim stadionom Olimpico. 

Italijanski mediji poročajo, da je v spopadu bilo udeleženih okoli 300 navijačev, od tega približno 200 Lazijevih in okoli 100 Rominih. Pretepaško akcijo naj bi organizirali navijači Lazia. 

S posnetkov, ki so hitro zaokrožili po spletu, je razvidno, da so navijači v izgredih uporabljali bakle, ostalo pirotehniko, pretepali pa naj bi se s številnimi trdimi predmeti, kot so palice idr. 

Po spopadu obeh navijaških skupin je na mesto dogajanja hitro prispela policija, ki je preprečila še hujše izgrede, podatkov o prijetih za zdaj še ni.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:55 6. April 2024.

    Zopet nogometni navijači ! Pa dajte že enkrat prepovedat ta butasti šport, ki se mu reče nogomet, kjer tipi brcajo …

  • 18:17 6. April 2024.

    Pred dnevi navijači Hajduka in Dinama..Veliko mladoletnikov, ki navijaštvo razume drugače..

  • 17:46 6. April 2024.

    Posipati s praškom, ki povzroča srbenje! Bodo imeli sami sseboj še preveč dela! Gamad!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.