Navijači kupili napačne vstopnice

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Organizacijski odbor EuroBasketa 2013 bo poskrbel za menjavo vstopnic navijačem, ki so zaradi napačnega razporeda, ki ga je objavila FIBA Europe, kupili napačne vstopnice.
Oglej si celoten članek

FIBA Europe je tik po koncu prvega dela EuroBasketa 2013 na svoji spletni strani objavila napačen razpored tekem drugega dela, zaradi česar so številni navijači kupili napačne vstopnice, med katerimi je večina italijanskih.

FIBA je popravljen urnik objavila prepozno, zato so se na Košarkarski zvezi Slovenije odločili, da bodo napako popravili. Skupaj z Eventimom bodo poskrbeli za menjavo vstopnic vsem tistim, ki so bili zaradi napake oškodovani, oziroma vračilo denarja v primerih, ko vstopnic ne bo možno zamenjati. Menjava vstopnic je možna na blagajni v Stožicah najkasneje dve uri pred začetkom tekme, več informacij pa lahko navijači prejmejo na eurobasket2013@eventim.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.