Navijači iščejo Jovetića: kam je izginil član Cityja?!

Foto: Twitter Jovetić Oasis X-Factor Kennedy atentat Manchester City Foto: Twitter Jovetić Manchester City Saving private Ryan Hanks Omaha Beach D-Day Dan D Foto: Twitter Jovetić Manchester City astronavt luna Foto: Twitter Jovetić Manchester City žirija gledalec Foto: Twitter Jovetić Manchester City Obama predsednik sestanek Foto: Twitter Jovetić Manchester City Foto: Twitter Jovetić Manchester City Foto: Twitter Jovetić Manchester City Čarovnik iz Oza Foto: Twitter Jovetić Manchester City Luther King govor občinstvo gledalci gledalec Foto: Twitter Stevan Jovetić Samuel L. Jackson Pulp Fiction film Šund
Ko postaneš tarča spletnih šaljivcev, to nikoli ni dober znak. Prav to se je zgodilo novemu članu Manchester Cityja, Črnogorcu Stevanu Jovetiću, ki ga šaljivo "iščejo" po celem svetu.
Oglej si celoten članek

Stevan Jovetić, ki se je Manchester Cityju kot ena večjih okrepitev pridružil pred letošnjo sezono, je zbral le peščico nastopov na severu Anglije, kjer ga iz tedna v teden mučijo nove poškodbe.

Nekdanji član Fiorentine je celo tako skrit očem javnosti, da se je po Twitterju razširila oznaka #WheresJovetic, kjer si uporabniki izmenjujejo šaljive fotomontaže s Črnogorcem v glavni vlogi.

24-letni Podgoričan se pojavi na Luni, v Čarnovniku iz Oza, Šundu in drugih lokacijah, vedno v svojih prepoznavnih sončnih očalih, ki jih je nosil na predstavitvi na stadionu Etihad ... Še vedno pa nihče ne ve točno, kje za vraga "Jojo" dejansko je.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.