Naša vrhunska športnica po upokojitvi zdaj z novo kariero

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nekdanja slovenska olimpijska prvakinja v judu Tina Trstenjak ostaja zvesta svojemu športu, potem ko je leta 2022 sklenila športno kariero.
Oglej si celoten članek

V preteklem tednu je Celjanka opravila še izpit za mednarodno sodnico na tekmah Mednarodne judo zveze. Gre šele za drugo Slovenko, ki je pridobila ta naziv, so zapisali pri Judo zvezi Slovenije. Pred njo je to uspelo le Nuši Lampe.

Že pred tem je Tina Trstenjak dobila tudi povabilo za sodelovanje v akademiji IJF, ki ima sedež na Malti. Obenem je bila na serijah tekme IJF tudi v preteklih letih nadzornica sodnikov.

Kolikor ji dopušča čas, pa ga še vedno namenja tudi predajanju znanja v svojem matičnem klubu Sankaku pri trenerju Marjanu Fabjanu in njegovih varovancih.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.