Naprodaj Messijevo zlato stopalo

Foto: EPA zlato stopalo messi Foto: EPA zlato stopalo messi Foto: EPA zlato stopalo messi Foto: EPA zlato stopalo messi Foto: EPA zlato stopalo messi Foto: EPA zlato stopalo messi
Japonski zlatar Ginza Tanaka je iz zlata ulil stopalo leve noge argentinskega nogometnega virtuoza Lionela Messija. Noga je po pisanju japonskih medijev vredna približno štiri milijone evrov, od četrtka naprej pa bo naprodaj.
Oglej si celoten članek

Kot je Tanaka povedal na novinarski konferenci v Tokiu, bo del izkupička namenjen Messijevemu dobrodelnemu skladu za otroke.

"Zadeva je neverjetna. Na nogi je moč videti prav vsak detajl," je nogo pokomentiral Lionelov brat Rodrigo Messi, ki se je udeležil novinarske konference v Tokiu. Tanaka je nogo izdela po odtisu stopala, ki ga je dobil lani, med obiskom Španije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.