Namesto da bi priznali napako, so okrvavljenemu Dončiću prisolili tehnično

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ob očitnem prekršku nad Dončićem sodniki niso dosodili osebne napake. Raje so mu prisolili tehnično napako.
Oglej si celoten članek

Ob izjemnih predstavah se nasprotniki na Luko Dončića spravljajo z vsemi možnimi manevri. Tudi nedovoljenimi, a sodnikom v ligi NBA, ko besede nanese na Luko Dončića, marsikdaj marsikaj uide. Tudi na domači tekmi Dallasa s Houstonom je bilo tako. 

Usman Garuba, ki se je tako kot Luka Dončić pred prihodom v ligo NBA kalil pri madridskem Realu, je v eni od obrambnih akcij v tretji četrtini, ko je Houston zaostajal že z 20 točkami razlike, ob prodoru Slovenca pošteno kresnil Luko po obrazu. A ne le to, nato je, ko je Luka že bil na parketu, Garuba pohodil Ljubljančana in se skotalil čezenj. Sodniška piščalka je presenetljivo ostala nema, Luka pač ne. Sodnikom je odhitel razlagati, da so naredili napako, pokazal jim je prasko na svojem obrazu, toda to delivcev pravice ni prepričalo. Raje so mu stisnili še eno tehnično napako. "Luka ima dokaz in ima prav," sta se čudila komentatorja tekme na eni od ameriških televizij. 

Poteza Luka si je zaželel pivo, to je sledilo Neverjetna tekma Vse po starem: klici MVP, MVP in trojni dvojček

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:17 30. December 2022.

    Neslavni david jug bi rekel, klofuta za doncica.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.