Najslovitejši trener slovenske lige po sedmih tekmah že bivši

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Šalja je zamenjal Rejo po vsega sedmih tekmah na klopi Gorice.
Oglej si celoten članek

Nogometašev Gorice ne bo več vodil zamejski Slovenec Edoardo Reja. Kot so sporočili iz novogoriškega kluba, so so se z njim sporazumno razšli.

Razlog so slabi rezultati, nekdanji trener Lazia, Napolija in številnih drugih italijanskih klubov, potem ko je pred mesecem in pol zamenjal Mirana Srebrniča, ni dvignil rezultatske krivulje navzgor.

Rejo bo zamenjal Agron Šalja, nekdanji trener Celja, ki je deloval tudi kot selektor mlajših slovenskih selekcij, so še sporočili iz kluba.

Gorica je na prvenstveni lestvici trenutno na devetem mestu, ima pa isto število točk kot zadnjeuvrščeni CB24 Tabor Sežana.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.