Najslabši United po letu 1989

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Angleški prvak Manchester United ima najslabši uvod v ligaško sezono v zadnjih 24 letih.
Oglej si celoten članek

Manchester United je lani pod vodstvom sira Alexa Fergusona osvojil premierligaški naslov, letos pa se rdeči vragi po šestih odigranih kolih nahajajo šele na 12. mestu angleške lestvice.

United je do današnjega dne zbral dve zmagi, remi in tri poraze. Nazadnje ga je premagal West Bromwich Albion (2:1), ki je pred tem na Old Traffordu zadnjič zmagal leta 1978. Arsenal ima na prvem mestu osem točk prednosti pred angleškimi prvaki, kar se je zadnjič zgodilo leta 2005.

Če se ozremo v zgodovino enega od najuspešnejših nogometnih klubov na svetu, so podoben uvod v sezono beležili leta 1989, ko so imeli po šestih kolih na svojem računu prav tako vsega sedem točk.

''Skrbi me. Ni dobro. Moramo se izboljšati. Dobro je le to, da je pred nami še veliko tekem,'' je povedal zaskrbljeni David Moyes.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.