Najnovejša okrepitev Barcelone se osramotila na prvem treningu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Izjemni Francoz se je znašel v središču pozornosti, potem ko se je na prvem treningu v Barceloninem dresu pošteno osmešil.
Oglej si celoten članek

Antoine Griezmann je po svojem 120 milijonskem prestopu iz Atletica Madrid v Barcelono postal drugi najdražji nakup Blaugrane vseh časov, saj je z drugega mesta izpodrinil svojega rojaka, Ousmaneja Dembeleja, ki po dveh slabih sezonah še mora dokazati, da je bil vreden vsega tega denarja.

Po 120 milijonih Zaplet: Atlético od Barcelone za Griezmanna zahteva še 80 milijonov evrov več

Prav tako kot pri Dembeleju pa se tudi kariera Griezmanna pri katalonskem velikanu ni pričela najbolje. Njihova najnovejša okrepitev se je namreč pošteno osramotila na svojem prvem treningu z novimi soigralci.

Griezmann tako svoje epizode pri Barceloni ni začel na najboljši način, toda izjemni Francoz, ki je lansko sezono za Atletico Madrid na 47 tekmah dosegel kar 21 zadetkov ter 17 asistenc, bo imel kmalu svojo priložnost, da vodstvo kluba prepriča, da je bil njegov nakup upravičen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.