Najboljši položaj Lorenzu

Foto: Žurnal24 Jorge Lorenzo je bil najuspešnejši v današnjih kvalifikacijah.
Pred motociklisti je dirka za VN Japonske. Zanjo si je na kvalifikacijah v razredu MotoGP najboljši položaj zagotovil Jorge Lorenzo, drugi je bil Casey Stoner in tretji Nicky Hayden.
Oglej si celoten članek
 

VN Japonske MotoGP, kvalifikacije

1. J. Lorenzo (ŠPA) 1:45,543
2. C. Stoner (AVS) 1:45,831
3. N. Hayden (ZDA) 1:45,971

Motociklisti se nahajajo na Japonskem, kjer jih jutri čaka 15. dirka v sezoni. V kvalifikacijah za veliko nagrado Japonske v razredu MotoGP si je najboljši startni položaj priboril Španec Jorge Lorenzo (Yamaha), kar bo njegov četrti pool position v debitantski sezoni v tem razredu. Ob tem ima Španec še dodatni razlog za zadovoljstvo, saj je postavil novi rekord proge. Prejšnjega je imel v lasti Loris Capirossi (1:45,724), ki ga je odpeljal leta 2006. Drugi je bil Casey Stoner (Ducati Marlboro Team), tretje mesto pa je zasedel Nicky Hayden (USA Repsol Honda Team (M)). Valentino Rossi je bil četrti. Na dirki mora osvojiti tretje mesto, da bi se veselil naslova svetovnega prvaka.

 

Preberite še ...

Lani Rossi, letos Stoner?

V četrtlitrskem razredu je bil najuspešnejši Marco Simoncelli (Metis Gilera) s časom 1:51,473. Drugi je na bil Hiroši Aoyama (Red Bull KTM 250) in tretji Alex Debon (Aprilla). V najšibkejšem razredu je prvo mesto osvojil Francoz Mike Di Meglio (Ajo Motorsport Derbi), drugi je bil Nemec Stefan Bradl (Grizzly Gas Kiefer Racing Aprilia) in tretji Španec Nicolas Terol (Jack & Jones WRB Aprilia).
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.