Najbolj znan nogometni par oropan

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Lopovi so izkoristili klubske obveznosti nogometaša in nogometašice.
Oglej si celoten članek

Gazetta dello Sport je objavila novico, da so lopovi vdrli v hišo enega izmed najbolj znanih nogometnih parov, člana Juventusa Douglas Luiz in Alisha Lehmann sta ostala brez 11 ur v vrednosti pol milijona evrov, švicarska reprezentantka pa je ostala tudi brez več kosov nakita, vrednost slednjega še ni znana.

Luiz in Lehmann sta pred to sezono okrepila Juventus, oba sta v Torino prišla iz Birminghama, kjer sta branila barve Aston Ville.

Nepridipravi so tokrat izkoristili odsotnost obeh, brazilski reprezentant je z Juventusom gostil Lazio, Lehmannova pa se je nahajala v hotelu z žensko ekipo Stare dame, ki jo je čakal dvoboj z Interjem.

Luiz se je po zmagi Juventusa z 1:0 odpravil na večerjo, ob prihodu na dom ob pol dveh zjutraj pa je poklical policijo.

Foto: Profimedia Douglas Luiz

V preteklosti so se lopovi že nekajkrat spravili nad igralce Juventusa, rope so kot člani belo-črnih doživeli še Moise Kean, Kaio Jorge in Angel Di Maria.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:59 22. Oktober 2024.

    )) Samske ženske čakajo na vas na -- Hot4.eu

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.