Naj nešportna poteza leta

Foto: Žurnal24 Belgijski nogometaš se ne drži gesla, ki so ga raztegnile nogometašice.
Napadalec belgijskega kluba Katelijne Frederik Faes je izzval neizmeren bes nasprotne ekipe in gledalcev, ker si je privoščil skrajno nesramno potezo, povsem skregano s 'fair playem'.
Oglej si celoten članek

Napadalec belgijskega nogometnega kluba Katelijne se očitno požvižga na pravila fair playa. Na tekmi proti Zoerselu je Frederik Faes, potem ko se je eden od soigralcev poškodoval in so nasprotniki poslali žogo izven igrišča, dobil podajo iz avta. Namesto da bi žogo v duhu športne igre vrnil nasprotniku, je potegnil proti nasprotnemu golu, nekajkrat sicer pogledal proti šokirani obrambi in sodniku, nato pa lahkotno poslal žogo v mrežo. In ne le to: zadetka se je veselil, kot da bi ga dosegel v finalu svetovnega prvenstva. Vsi na stadionu so bili seveda skrajno ogorčeni, razočarani in jezni, razjarjeni gledalci pa so nevzgojenega strelca tudi počakali pred stadionom, tako da so ga morali stražiti varnostniki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.