Nadal šokiral Španijo: "Ne vem, če bom igral"

Foto: Epa
Foto: Epa
Eden najboljših teniških igralcev vseh časov v luči zdravstvene krize ne izključuje možnosti odpovedi nastopa na OI v Tokiu.
Oglej si celoten članek

Dvakratni olimpijski prvak Rafael Nadal ni prepričan, ali bo zaigral na prihajajočih olimpijskih igrah v Tokiu. 34-letnik bo končno odločitev sprejel na podlagi okoliščin, ki bodo zaznamovale prihajajoče mesece.

"V normalnih okoliščinah ne bi niti pomislil na to, da bi izpustil olimpijske igre. O tem ni prav nobenega dvoma," je na prizorišču zadnjega peščenega mastersa sezone pred Roland Garrosom, kjer bo lovil že svojo 14. lovoriko (13-0 v finalih), povedal Španec.

"Vsi vedo, da mi olimpijske igre ogromno pomenijo, vendar v trenutkih okoliščinah nisem prepričan, če se jih bom udeležil. Bomo videli, kaj se bo dogajalo v naslednjih mesecih. V tem trenutku vam ne morem dati končnega odgovora. Žal," je dodal tretji igralec sveta.

Predsednik španskega olimpijskega komiteja Alejandro Blanco je komentiral: "Rafaelu je potrebno prisluhniti in ga upoštevati. Poskusil se bom pogovoriti z njim. Španiji je dal že toliko, da ga moramo podpreti, ne glede na njegovo odločitev. Ne predstavljam si olimpijskih iger brez njega."

Nadal je posamično zlato osvojil na OI v Pekingu leta 2008, pred petimi leti pa se je v Rio de Janeiru (2016) okitil še z zlatom v konkurenci dvojic. 

Foto: Epa nadal peking 2008  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:22 12. Maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.