Nadal bo Špancem pomagal do naslova

Foto: Žurnal24 Nadal in Djoković bosta ustvarila "najmočnejšo" dvojico na svetu. Pa bo temu res
Na finalu svetovnega prvenstva v nogoemtu se bo na tribunah stadiona Soccer City v Johannesburgu kar trlo politikov in znanih obrazov z vsega sveta.
Oglej si celoten članek

Prireditelji na današnji finalni tekmi nogometnega SP med Nizozemsko in Španijo v Johannesburgu pričakujejo kopico politikov z vsega sveta ter številne druge znane osebe. Med drugim bodo na tekmi španska kraljica Sofija, njen sin princ Felipe, pa nizozemski princ Viljem Aleksander, princesa Maksima in ministrski predsednik Jan Peter Balkenende.

Kot so sporočili pri FIFA, je spisek pomembnih gostov dolg. Med drugim so na njem tudi novi nemški predsednik Christian Wulff, monaški knec Albert in njegova južnoafriška zaročenka Charlene Wittstock, španski tenorist Placido Domingo, hollywoodski zvezdnik Morgan Freeman, pa španski tenisač Rafael Nadal.

Spiska s tem še ni konec, med prepoznavnejšimi imeni na spisku so tudi manekenka Naomi Campbell, nekdanja olimpijska prvakinja v umetnostnem drsanju Katharina Witt, nekdanji generalni sekretar ZN Kofi Annan in predsednik Mednarodnega olimpijskega komiteja Jacques Rogge.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.