Na zelenici poskus umora tekmeca

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogomet večkrat postreže tudi z grobostjo in nešportnimi potezami, a v turški nižjeligaški tekmi je igralec šel resnično predaleč.
Oglej si celoten članek

Na dvoboju dveh turških nižjeligašev je nogometaš kluba Sanayisporja Mehmet Degirmenci zasluženo prejel rdeči karton za namerno spotikanje tekmeca, a tu se igralec ni ustavil. Potem ko mu je sodnik pokazal karton, se je obrnil k ležečemu tekmecu in ga brcnil še v glavo. Po tekmi se je zagovarjal, da je bil sprovociran, nasprotnik naj bi mu opsoval pokojno mamo, zato se ni uspel zadržati.

Napadeni Kayhan Karakas se je kasneje vrnil na zelenico, kmalu zatem pa se je zrušil, ker se mu je vrtelo v glavi. Končal je v bolnišnici. "Nadaljeval sem z igranjem, ker smo se zelo trudili, da smo sestavili to ekipo. Nisem želel zapustiti prijateljev," je dejal Karakas in nadaljeval: "Hvala bogu, da me je zadel v čeljust. Če bi me zadel naravnost v obraz, bi mi lahko zlomil nos ali vrat, ali pa bi lahko oslepel. Že dva dni ne spim, vrat pa me izjemno boli."

Karakas bo Degirmencija tožil za poizkus umora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.