Na vas čaka 15.000 $

Foto: Žurnal24 (Foto: PokerNews.si)
Bi radi nastopili na znamenitem PokerStarsovem turnirju Sunday Million ali pa si zgolj želite popraviti stanje na računu? Potem je brezplačni turnir, ki sta ga pripravila PokerNews in PokerStars, kot nalašč za vas.
Oglej si celoten članek
Brezplačni turnir bo na sporedu 5. decembra ob 20:35.

Turnir se namreč ponaša z nagradnim skladom kar 15.000 $ in tako ponuja cel kup zelencev, kot tudi več kot 250 vstopnic za zelo bogate turnirje. Na turnirju lahko nastopijo samo igralci, ki so svoj račun na PokerStarsih odprli prek naših PokerNews povezav in so že opravili vsaj minimalni depozit. Če izpolnjujete te preproste pogoje, vam preostane le še to, da si v obdobju od 1. do 30. novembra priigrate vsaj 75 VPP točk. Te vam bodo namreč nato služile kot prijavnina za turnir, na katerega se boste po izpolnjevanju vseh pogojev morali prijaviti SAMI!

Nagrade:

1. mesto: 1.000 $
2. mesto: 750 $
3. mesto: 600 $
4. mesto: 450 $
5.50. mesto: vstopnica za turnir Sunday Million (215 $)
51.–260. mesto: vstopnica za turnir Sunday 1/4 Million (11 $)

Brezplačni turnir bo na sporedu 5. decembra ob 20:35.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.