Na traktor in gas do konca!

Foto: Žurnal24 Tekmovalci so tako zagreti, da svoje zveri še dodatno "sfrizirajo". Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V Rostovu na Donu v Rusiji vsako leto konec maja prirejajo spektakularne dirke s traktorji. Najzanimivejše posnetke z letošnjih dirk si poglejte v spodnjem videu in dodani galeriji.
Oglej si celoten članek

Kdor je bil v Rusiji, ve, da na tamkajšnjih 17 milijonih kvadratnih kilometrov živi eden bolj odštekanih narodov na svetu. Te teze prav gotovo ne bo spodbil niti spodnji video. Ta govori o traktorskih dirkah, ki jih tradicionalno prirejajo v Rostovu na Donu in so pravi spektakel kmetijske mehanizacije. Tekmovalci so tako zagreti, da svoje zveri na štirih (ali več!) kolesih še dodatno "sfrizirajo" s povečanjem moči motorja ali izpopolnjenim sistemom hlajenja. Seveda pa niso vsi šampioni, za nekatere se dirke končajo zelo klavrno, s polomljeno osovino ali v jarku ob orjaški dirkaški progi. Dovolj besed, poglejte si raje video, ki je zares vreden vaših dveh minut časa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.