Na tekmi pretekel tretjino maratona

Foto: EPA
Foto: EPA
James Milner, nogometaš Manchester Cityja, je v sredo poleg ključnega gola na tekmi proti Stoke Cityju dosegel še rekord.
Oglej si celoten članek

Angleški vezist je v 90 minutah dvoboja pretekel kar 13,65 kilometra, kar je nov rekord v Premier League.

Na lestvici top 10 nogometašev, ki so v eni sami tekmi pretekli največ kilometrov, se kar štirikrat pojavi nogometaš Burnleyja George Boyd. Ta zaseda drugo mesto s 13,55 kilometra ter četrto, peto in šesto mesto.

Med drugimi so na lestvici še Tom Carroll, nogometaš Swanseaja, s 13,47 kilometra in njegov soigralec Gylfi Sigurdsson s 13,18 kilometra. Na seznamu so še Christian Eriksen, ki igra za Tottenham, njegov soigralec Harry Kane in član Manchester Uniteda Marouane Fellaini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.