Na sporedu ena pomembnejših tekem sezone, Gogi ostal brez nje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Goran Dragić ne bo mogel pomagati svoji ekipi.
Oglej si celoten članek

V noči iz sobote na nedeljo se bosta pomerili franšizi Brooklyn Nets in Atlanta Hawks. Za obe moštvi bo dvoboj izjemno pomemben, saj se v tekmo podajata s povsem enakim razmerjem med zmagami in porazi (40-37). Nets so osmi v vzhodni konferenci, Hawks deseti, med obema se nahajajo še Charlotte Hornets z istim izkupičkom.

Za vse tri ekipe je boj za šesto mesto, ki še prinaša avtomatično uvrstitev v prvi krog končnice, sicer že izgubljen, a tudi pozicije pred play-inom niso niti malo nepomembne. Sedmouvrščeni po rednem delu sezone, to je trenutno Cleveland z dvema zmagama več, se bo namreč za uvrstitev v play-off na domačem igrišlu pomeril z osmim, poraženec iz tega dvoboja pa bo imel še eno priložnost, čakal ga bo obračun z zmagovalcem tekme med devetim in desetim moštvom sezone. Slednja tako za končnico potrebujeta dve zmagi, sedmi in osmi pa eno na dveh odločilnih tekmah.

Prav tekma v Atlanti bi tako že znala v lepi meri odločati o razvrstitvi za play-in. Tega se v obeh franšizah dobro zavedajo, Nets pa bodo morali v dvoboj kreniti brez nekdanjega kapetana slovenske reprezentance, ki ima po prihodu v Brooklyn kar zajetno minutažo pod taktirko nekdanjega mentorja Steva Nasha. Goran Dragić bo sicer izjemno pomembni dvoboj izpustil zaradi zdravstvenih in varnostnih protokolov v povezavi s koronavirusom.

Dvoboj se bo sicer začel ob pol drugi uri zjutraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.