Dresa Slovenije: moder in bel

Foto: Dejan Mijović
Foto: Dejan Mijović
Spletna stran todosobrecamisetas.net je objavila podobe najnovejših reprezentančnih dresov športnega opremljevalca Nike. Nogometaši Slovenije bodo na gostovanjih v prihodnje, kot kaže, igrali v svetlomodri majici z zeleno-belim Triglavom. Neuradno smo izvedeli, da bodo domači dresi beli.
Oglej si celoten članek

Domači dres slovenske nogometne reprezentance bo po novem bele barve, gostujoči pa svetlo modre, smo izvedeli neuradno. Nogometna zveza Slovenije (NZS) naj bi podobo novih dresov sicer uradno predstavila šele marca naslednje leto, po spletu pa že krožijo podobe z morebitnim izgledom nove majice. Spletna stran Todosobrecamisetas.net je objavila fotografije novih dresov športnega opremljevalca Nike, med katerimi je tudi "zelo atraktivna" (po mnenju spletne strani) majica Slovenije. Gre za gostujoči dres, ki bo, kot kaže, od naslednjega leta naprej modre barve, Triglav na prsih pa bo zeleno-bel, z dvema črtama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 23:35 24. November 2011.

    off<br />se pardoniram za 2 podobna komentarja, ni mi prikazal prej.

  • 23:34 24. November 2011.

    O joj... Modro barvo so napovedali že decembra 2009 na Brdu. Je tako težko poiskati malo po bazi člankov? Takrat …

  • 19:17 24. November 2011.

    Mislm ej.. kot prvo, osnovna barva prvega dresa je že zdaj bele barve. Da bo pa drugi dres moder so …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.