Na Škote za 20 evrov

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V četrtek se bo začela prodaja vstopnic za prijateljsko srečanje med Slovenijo in Škotsko na Bonifiki. Cena vstopnic 20 evrov.
Oglej si celoten članek

Slovensko člansko nogometno reprezentanco 29. februarja čaka prijateljska tekma s Škotsko, ki bo v Kopru. Selektor Slaviša Stojanović bo seznam reprezentantov za to akcijo obelodanil v četrtek, prav tako pa se bo v četrtek ob 13. uri začela tudi prodaja vstopnic za obračun na Bonifiki.

Stadion Bonifika sprejme 4.048 gledalcev, v javni prodaji pa bo na voljo 2.660 vstopnic. Te bodo na voljo po enotni ceni 20 evrov. Vstopnice bo mogoče kupiti prek spletne strani nzs.si, prodajnih mest Eventima, servisov Petrola, poslovalnic Kompasa ter trafik 3dva.

Tekma med Slovenijo in Škotsko bo drugi obračun članske izbrane vrste na prenovljeni Bonifiki, ob porazu proti Gruziji (1:2) jeseni leta 2010 pa je bil koprski stadion razprodan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.