Na poti na tekmo umrl legendarni navijač

Foto: EPA
Foto: EPA
Devetdesetletni Ernie Crouch je umrl med potjo na tekmo med Arsenalom in Sunderlandom. Na tekme topničarjev je redno hodil od leta 1934.
Oglej si celoten članek

Ernie Crouch si je med navijači Arsenala prislužil legendarni status. Na domače in tudi gostujoče tekme je redno hodil od leta 1934. Tokrat se je zanj usodno končala pot na dvoboj med Arsenalom in Sunderlandom, ki so ga topničarji sicer dobili s 3:1.

Devetdesetletnika naj bi močan sunek vetra potisnil na cesto, kjer ga je nato zbil avtobus. Lani dobitnik nagrade za navijača leta (Eurocar’s Fan of the Season award) je umrl na prizorišču nesreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:59 6. December 2015.

    Počivaj v miru Ernie.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.