Na Portugalskem zavrnili Ronaldove otroke

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Cristiano Ronaldo in Georgina Rodriguez sta doživela nepričakovano zavrnitev v domovini portugalskega nogometaša.
Oglej si celoten članek

Nogometni superzvezdnik Cristiano Ronaldo (39) kot član Al Nasra trenutno prebiva v Savdski Arabiji, po koncu kariere pa se namerava s svojo izbranko Georgino Rodriguez in družino vrniti na Portugalsko.

Tam se je eden najslavnejših parov iz športnega sveta pozanimal tudi o možnosti šolanja otrok na eni najprestižnejših šol v državi, kjer pa sta doživela hladen tuš.

S prstom pokazal na Ronaldo imenoval igralca, ki naj bi bil boljši celo od njiju z Messijem

Kot je v prenosu televizijskega programa V+ Fama razkril novinar Adriano Silva Martins, je prestižna izobraževalna ustanova Saint Julian's School zavrnila vpis Ronaldovih otrok, saj se želijo izogniti nezaželeni in potencialno moteči medijski pozornosti.

Portugalski nogometni as je kot eden najbolj priljubljenih in prepoznavnih športnikov na svetu vseskozi v soju žarometov, zato so mnogi starši izrazili skrb, da bi prisotnost Ronaldovih otrok motila običajen učni proces in s tem negativno vplivala na izobrazbo njihovih otrok.

Znano ime Ronaldov klub našel novega trenerja

"Nekateri starši si ne želijo, da bi šola postala nenehna medijska tarča, kar bi lahko spremenilo rutino za vse učence," je pojasnil novinar in dodal, da sta Ronaldo in Georgina omenjeno ustanovo v Lizboni obiskala že leta 2022.

Takrat naj bi tudi izvedela, da njuni otroci v šoli niso dobrodošli.

Dvojezična šola Saint Julian's School, ki je bila ustanovljena leta 1932, se nahaja v Carcavelosu, premožnem predelu blizu obale na obrobju Lizbone. Šolanje tam si lahko privoščijo samo redki izbranci, saj stroški šolnine znašajo od 11 do 18 tisoč evrov na leto.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:19 23. September 2024.

    Čisto vsega se tudi z denarjem ne da kupiti!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.