Na Jesenice okrepitev s Švedske

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Po težavah s severnoameriškimi igralci so se Acroni Jesenice odločile osredotočiti na mlade igralce, obenem pa so v Podmežaklo pripeljale švedskega napadalca Marcusa Olssona.
Oglej si celoten članek

Štiriindvajsetletni švedski napadalec Marcus Olsson, rojen v Trelleborgu, kjer je tudi naredil svoje prve hokejske korake, se bo prvič srečal z neskandinavskim hokejem, saj je do zdaj vso svojo kariero igral v domovini. Od sezone 2002/ 2003 je igral za mlajše selekcije moštva Malmö, večinoma v ligi Super Elite, v članski konkurenci pa je igral v ligi Allsvenskan, kjer je v zadnjih treh sezonah branil barve Malmöja, dve sezoni pa je igral za moštvo Nybro. 198 centimetrov visoki in 94 kilogramov težak center je v ligi Alsvenskan odigral 215 tekem in skupaj zbral 97 točk (32 golov, 65 podaj). Švedski napadalec bo na Jesenice prispel v soboto zgodaj popoldne, svoj krstni nastop v dresu Acronija Jesenic pa bo dočakal na pripravljalni tekmi proti celovškemu KAC-u prihodnjo sredo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.