Na igrišču oživljal navijača

V sredo so imeli pri poljskem klubu Turów Zgorzelec dva razloga za veselje.
Oglej si celoten članek

V sklopu poljskega košarkarskega prvenstva sta se v sredo v Zgorzelecu pomerila domači Turów in Energa Czarni Słupsk. Kljub tesni končnici se je prava drama odvijala že pred srečanjem.

Eden od navijačev domačega kluba se je namreč, medtem ko so se košarkarji ogrevali, med hojo ob robu igrišča zgrudil. K njemu je takoj, še preden so prispeli reševalci, pritekel domači 19-letni igralec Michał Lichnowski.

Slednji je ponesrečencu nudil masažo srca, nato pa so nalogo prevzeli člani zdravniškega osebja. Vse skupaj se je dogajalo pred objektivi kamer in fotografskih aparatov.

Iz bolnišnice so kasneje sporočili, da se navijač počuti dobro, a je v četrtek še ostal na opazovanju. Izjavo je na svoji spletni strani podal tudi Turów. "Reševalci so poudarili, da je hiter odziv našega igralca izdatno pomagal," so zapisali pri poljskem klubu, kjer so nesrečenemu navijaču vse dobro zaželeli tudi na družbenih omrežjih.

Srečanje je sicer tesno, z 83:81, dobil Turów.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.