Na Ciper brez Kampla

Foto: Profimedia Kevin Kampl v dresu Slovenije.
Kevin Kampl v dresu Slovenije.
Slovenska nogometna reprezentanca bo v nedeljo ob 20.45 igrala drugo tekmo Lige narodov. Gostovala bo na Cipru, kamor pa v soboto zjutraj skupaj s soigralci ne bo odpotoval Kevin Kampl.
Oglej si celoten članek

Vezist Leipziga si je ob četrtkovem porazu proti Bolgariji (1:2) poškodoval gleženj in je že odpotoval v Nemčijo, so sporočili z Nogometne zveze Slovenije.

Kevin Kampl je četrtkovo tekmo zapustil v 83. minuti zaradi udarca v levi gleženj. "Po oceni zdravniške službe je Kamplov gleženj v takšnem stanju, da slovenski reprezentant ne bo pripravljen do nedelje, zato je reprezentant ob dogovoru s selektorjem Tomažem Kavčičem že zapustil reprezentančno bazo," so pri NZS zapisali v sporočilu za javnost.

Selektor Tomaž Kavčič ne bo klical novega nogometaša. Na Ciper bo tako potovalo 25 slovenskih reprezentantov.

Liga narodov Slovenci daleč od pričakovanj

Novo tekmovanje Tako lahko Slovenija pride do EP

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.