Na Čekovskega padel obroč

Foto: EPA
Foto: EPA
Včeraj zvečer se je med treningom v Podmežakli poškodoval makedonski reprezentant Gjorgi Čekovski. Snel se je obroč na košu.
Oglej si celoten članek

Po pisanju Slovenskih novic se je koš poškodoval ob polaganju žoge skozi obroč. Čekovski naj bi le blago zabil, pri tem pa mu je obroč padel na roko. Odpeljali so ga na pregled, Makedonci pa so trening nadaljevali, še pišejo spletne novice.

Direktor zavoda za šport Jesenice Zoran Kramar je za zurnal24.si potrdil nesrečni dogodek v dvorani Podmežakla in dejal, da je prišlo do okvare na obroču, ki so ga že zamenjali. "Zamenjali smo obroč in nato so lahko nadaljevali trening. V dvorani je bilo pred tem že pet treningov in dve tekmi, pa do poškodbe ni prišlo. Zato dvomim, da je ravno blago zabil, ampak važno, da se je vse dobro končalo."

Po besedah trenerja makedonske reprezentance Ilije Merdžanovskega se Čekovski že počuti bolje in bo z njim vse v najlepšem redu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.