Mušič doživel prometno nesrečo

Foto: Žurnal24 Mušič je pred meseci uspešno nastopal tudi na SP Divizije I v Ljubljani. (Foto:
V ponedeljek se je z avtomobilom težje ponesrečil hokejist Olimpije Aleš Mušič. Po odhodu v bolnišnico se je izkazalo, da ima slovenski reprezentant strgano ahilovo tetivo. Čaka ga dolg počitek.
Oglej si celoten članek

Še pred tekmovalnim začetkom nove hokejske sezone, se je le-ta nepričakovano zasukala za napadalca Olimpije Aleša Mušiča. Slednji se je namreč resneje poškodoval v prometni nesreči, pregled v bolnišnici pa je pokazal, da jo je poleg pločevine najslabše odnesla Mušičeva ahilova tetiva. Za zdaj še ni znano, koliko časa bo slovenski reprezentant odsoten z ledenih ploskev, prav gotovo pa bo izpustil precejšen del začetka nove sezone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.