Muršak vendarle v Grand Rapids

Foto: Žurnal24 Jan Muršak (v sredini) se je pridružil stari jati. (Foto: Reuters)
Čeprav je še v ponedeljek igral za Detroit Red Wings, Jan Muršak vendarle še ne bo nastopal v NHL. Rdeča krila so ga poslala v svojo AHL-podružnico Grand Rapids Griffins.
Oglej si celoten članek

Jan Muršak, vsaj za zdaj, še ne bo dočakal debija v ligi NHL. Rdeča krila iz Detroita, za katera je odigral šest pripravljalnih tekem in dosegel tri točke (dva zadetka), so ga namreč vnovič odstopila AHL-moštvu Grand Rapids Griffins. Lani je za to moštvo odigral 79 tekem in dosegel 42 točk, kar ga uvršča na tretje mesto po točkah in drugo med strelci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.