Murray najbrž ne bo videl Roland Garrosa

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Britanec Andy Murray, tretji nosilec teniškega mastersa ATP v Rimu z nagradnim skladom 3,2 milijona evrov, je zaradi bolečin v hrbtu po 3:6, 7:6 (5) predal dvoboj 2. kroga proti Špancu Marcelu Granollersu. Murray je ob tem dejal, da je zaradi poškodbe resno ogrožen tudi njegov nastop na turnirju za grand slam v Parizu, ki se bo začel 26. maja.
Oglej si celoten članek

"Zelo bi bil presenečen, če bi na Roland Garrosu lahko zaigral. Končno odločitev o nastopu bom sprejel v roku petih dni," je po nastopu v Rimu povedal Andy Murray, ki je zaradi težav s hrbtom predal dvoboj. Nastopi v sezoni na pesku, kjer še nikoli ni osvojil turnirja, tako zanj ostajajo veliko razočaranje.

"Dvoboj proti Granollersu, 37. igralcu z lestvice ATP, sem predal iz enega samega razloga: četudi bi ga kljub bolečinam lahko dobil, jutri zagotovo ne bi mogel igrati," je še dejal Škot in dodal, da je čutil takšne bolečine kot že na minulem turnirju v Madridu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.