Murray je imel težave

Foto: Žurnal24 Andy Murray je za pokoritev Potita Staraceja potreboval štiri nize.
Slovenci smo se na OP Francije poslovili od Polone Hercog, drugače pa je večina nosilcev uspešno prestala tretji dan tekmovanja. Pri moških je imel največ težav Andy Murray.
Oglej si celoten članek
 

Ne spreglejte!

Roland Garros v živo

Slovenci smo se na OP Francije poslovili od Polone Hercog , drugače pa je večina nosilcev uspešno prestala tretji dan tekmovanja. Prvopostavljena Dinara Safina je ekspresno premagala rojakinjo Vitalijo Djačenko s 6:1 in 6:1, kar sta njeni prvi izgubljeni igri letos v Parizu, potem ko je v prvem krogu odpravila Britanko Anne Keothavong z dvakrat 6:0. Branilka naslova Srbkinja Ana Ivanovič je brez težav ugnala Tajko Tamarine Tanasugarn (6:1, 6:2), V obračunu dneva med povratnico po poškodbi Marijo Šarapovo in enajsto nosilko, tudi Rusinjo Nadjo Petrovo , je krajši konec potegnila slednja. Po več kot dveh urah igre je Šarapova slavila z 8:6 v odločilnem tretjem nizu.

 

Preberite še ...

Polona blizu drugega presenečenja

Pri moških je največ dela imel tretji nosilec Britanec Andy Murray , ki je potreboval štiri nize, da je strl odpor Italijana Potita Staraceja , poslovil pa se je 20. nosilec Rus Marat Safin , ki v petih nizih ni bil kos 134. igralcu na svetu, maloznanemu domačinu Josselinu Ouannu . Francoz je po dobrih štirih urah in pol slavil z 10:8 v odločilnem nizu. V tretji krog se je brez težav uvrstil prvi nosilec in branilec zadnjih štirih naslovov Rafael Nadal . Proti Rusu Teimurazu Gabašviliju (6:1, 6:4, 6:2) je kot prvi v zgodovini Roland Garrosa dosegel trideseto zmago v nizu, poslovil pa se je legendarni Fabrice Santoro . S porazom proti Belgijcu Christopheju Rochusu je končal dvajsetletno kariero na peščenih igriščih Pariza.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.