Murin kapetan se seli v tujino

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Alen Kozar zapušča Muro.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Mura je na spletni strani sporočil, da moštvo po sedmih letih zapušča Alen Kozar. Sedemindvajsetletnik se bo prvič preizkusil v tujini, a iz kluba niso sporočili, kje bo nadaljeval kariero.

Kozar je nogometno pot začel pri črno-belih, vmes je dve leti in pol nosil dres Aluminija iz Kidričevega in se v Mursko Soboto vrnil sredi sezone 2015/16.

Z Muro je, kot so zapisali, prehodil pot od tretje lige do domačega naslova ter evropske jeseni v konferenčni ligi. Skupaj je za Muro odigral 202 tekmi v vseh tekmovanjih in dosegel 27 golov.

"Prišel je čas, ko je potrebna sprememba in čas za nov izziv v karieri. Vesel in ponosen sem na vsa leta, ko smo skupaj zgradili tako lepo zgodbo in želim si, da se ta zgodba razvija še naprej," se je klubu zahvalil 27-letnik.

Mura bo spomladanski del prvenstva začela na šestem mestu. Prvi dvoboj bo drugi konec tedna v februarju odigrala proti Celju v gosteh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.