Mourinho za slab uvod okrivil sodnike

Foto: EPA
Foto: EPA
Portugalski strateg je v svojem značilnem slogu namignil, da so za slab začetek letošnje sezone Premier League v določeni meri odgovorni tudi sodniki.
Oglej si celoten članek

José Mourinho je nedavno prevzel odgovornost za slabe rezultate v uvodu v letošnjo sezono angleškega prvenstva, v kateri se Chelsea po treh tekmah nahaja šele na 10. mestu ligaške lestvice.

Branilci naslova so pohod na šesto zvezdico v zgodovini kluba začeli z remijem proti Swanseaju, sledil je boleč poraz proti Manchester Cityju in naposled zmaga proti West Bromu (3:2). V soboto na Stamford Bridge prihaja Crystal Palace, Mourinho pa se nadeja primernejšega sodniškega kriterija.

''Najpomembnejša stvar v začetku letošnje sezone je ta, da ni normalno, da v treh tekmah dvakrat odigraš z desetimi in proti tebi dosodijo dve enajstmetrovki,'' je povedal Mourinho.

''To je prva stvar, ki mi pade na pamet, ko analiziram nastalo situacijo. Razen tega, tekma doma, dve v gosteh, štiri točke,'' je dodal ''Edini''.

Več na Goal.com/si/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.