Mourinho predstavil pogoje za De Geo

Foto: EPA
Foto: EPA
José Mourinho je pripravljen na prodajo Davida de Gee, a le v primeru, da bo Real Madrid zadostil enemu od dveh možnih scenarijev.
Oglej si celoten članek

Španski reprezentančni vratar David de Gea naj bi se poleti končno preselil v Madrid, a za zdaj ni jasno, kakšne bodo okoliščine njegovega prestopa.

Trener Manchester Uniteda José Mourinho je vratarja pripravljen odstopiti nekdanjemu klubu, a le pod določenimi pogoji, ki jih je po pisanju španske Marce že posredoval kraljevemu klubu.
Foto: EPA jose mourinho Mourinho za De Geo zahteva 75 milijonov evrov oziroma tretjino omenjenega zneska (25 milijonov), če Real v dogovor vključi še španskega napadalca Alvara Morato, s katerim bi portugalski strateg kompenziral odsotnost poškodovanega Zlatana Ibrahimovića.

Morata naj bi se neuradno dogovoril za prestop k AC Milanu, čeprav se je zanj resno zanimal tudi trener novopečenega angleškega prvaka Antonio Conte.

Milanski nogometni velikan je za Španca, ki bi v evropski prestolnici mode zaslužil več kot 140.000 evrov na teden, pripravljen odšteti 60 milijonov, kar bi vodilne može Reala prepričalo v prodajo.

Morata naj bi bil selitvi v Serie A naklonjem bolj kot selitvi v Premier League, res pa je, da se z Mourinhem zelo dobro razumeta še iz časov, ko sta sodelovala na Santiago Bernabéuu.

Morato si želijo obdržati tudi v Madridu, vendar se nogometaš nadeja večje minutaže. V letošnji sezoni je pod vodstvom Zinedina Zidana začel le 14 ligaških tekem, a kljub temu dosegel kar 15 zadetkov.

Foto: EPA alvaro morata

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.