Modrić še šest let v Tottenhamu

Foto: Žurnal24
Hrvaški nogometni reprezentant Luka Modrić je z angleškim Premierligašem Totenhamom podpisal novo šestletno pogodbo in s tem končal ugibanja, kje bo igral prihodnjo sezono.
Oglej si celoten članek

Luka Modrić, ki je bil eden najbolj zaslužnih, da je Tottenham sezono zaključil na četrtem mestu angleškega prvenstva in bo nastopil v kvalifikacijah za Ligo prvakov, je bil tarča številnih nogometnih velikanov.

Med drugim so se za hrvaškega nogometaša zanimali Manchester United, Chelsea in evropski klubski prvak Inter, a je Modrić obljubil šestletno zvestobo klubu, ki ga je leta 2008 pripeljal iz Dinama. Na spletni strani kluba so zapisali: "Veseli nas, da je Luka Modrić s klubom podpisal novo pogodbo, ki se izteče leta 2016."

Modrić je o novi pogodbi in načrtih za prihodnost dejal: "Tottenham mi je ponudil priložnost, da se izkažem v Premier ligi. S klubom smo dosegli velik uspeh, zato želim ostati na White Hart Lanu. Ponudbe velikih klubov so bile, vendar nikoli nisem imel namena zapustiti kluba."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.