Mizrachi v Deepstacks University

Foto: Žurnal24 (Foto: Pokerpages.com)
Eden od igralcev, za katerim je brez dvoma zelo uspešno poletje Michael "The Grinder" Mizrachi, je vendarle podlegel snubitvam in se tako pridružil ekipi vadbenega portala Deepstacks University.
Oglej si celoten članek

Kljub temu, da se je šele pridružil novi ekipi, pa boste lahko Michaela Mizrachija v njegovi novi vlogi spoznali že v začetku septembra. Bolj kot novica, da se bo Mizrachi pridružil ekipi vadbenega portala Deepstacks University, pa je presenetila novica, da do sedaj nobena podobna inštitucija "Grinderja" ni uspela zvabiti v svoje vrste, navkljub dejstvu, da je že pred letošnjih poletjem osvojil 18 turnirjev, njegovi turnirski zaslužki pa so presegali 6 milijonov dolarjev. A šele, ko je letos na turnirju Players Championship osvojil tudi svojo prvo WSOP zapestnico, je postal zanimiv tudi za inštruktorje.

Mizrachi pa bi se že težko priključil boljši ekipi, saj zasedbo vadbenega portala Deepstack University sestavljajo poker legende, kot so Mike “The Mouth” Matusow, Tom McEvoy, Justin “Boosted J” Smith, Adam Levy, Liv Boeree in TJ Cloutier.

Kot pravi Michael sam: “Po koncu letošnjega prvenstva WSOP je na moj naslov prispelo kar nekaj različnih ponudb, a sem se na koncu odločil za DeepStacks Live, saj se mi zdi, da se njihov način dela ujema z mojim, hkrati pa mislim, da so mi oni tudi ponudili najboljše pogoje, v katerih lahko svoje znanje delim tudi z drugimi. Spoznal sem njihovo delovanje in že sedaj lahko brez dvoma rečem, da je portal DeepStacks Live najbolj inovativen in praktičen vadbeni portal na celem spletu.”

Kot že rečeno, pa se bo Michael "The Grinder" Mizrachi v svoji novi vlogi predstavil že zelo kmalu, saj bo 10. septembra na svoji domači Floridi, potem ko so tam pred tedni dokončno spremenili svojo zakonodajo s področja pokra, gostil svoje prve predavanju pod okriljem univerze DeepStacks.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.