Klub elitne angleške lige zaposlil Mirana Pavlina

Foto: Profimedia Miran Pavlin.
Miran Pavlin.
Nekdanji slovenski reprezentant je našel nove poslovne izzive.
Oglej si celoten članek

Član elitne angleške Premier League Nottingham Forest je uradno sporočil, da je v svoje vrste zvabil nekdanjega slovenskega reprezentanta Mirana Pavlina.

Nekdaj odlični vezist bo pri Forestu del razširjenega strokovnega štaba, opravljal bo vlogo svetovalca za mednarodno področje.

52-letnik bo imel na vesti tudi sodelovanje Foresta z grškim Olympiacosom in portugalskim Rio Avejem, lastnik vseh treh klubov je Evangelis Marinakis.

"Njegovo delo bo vključevalo različne projekte, skrbel bo za širitev ogledniške mreže kluba in gradil mednarodne institucionalne odnose," so Pavlinovo vlogo opisali v klubu, ki je lani osvojil 17. mesto v Premier League in si stežka priboril obstanek.

Pavlin, ki je opravljal tudi funkcijo direktorja reprezentanc pri Nogometni zvezi Slovenije, je imel bogato igralsko kariero. Branil je barve domačega Nakla, Olimpije, dresdenskega Dynama, Freiburga, Karlsruheja, Porta, Apoela in Kopra

Za Slovenijo je zbral 63 nastopov in zabil pet golov, bil je del izbrane vrste na Euru 2000 in svetovnem prvenstvu 2002.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:55 13. Avgust 2024.

    "Nekdaj odlični vezist..." 🤣🤣🤣 Dejte ne ga lomt... "Pavlin, ki je opravljal tudi funkcijo direktorja reprezentanc pri Nogometni zvezi Slovenije, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.