Minnesota četrtič zapored

Foto: Žurnal24 Hokejisti Minnesote so nad Anaheimom zmagali po kazenskih strelih. (Foto: EPA)
Liga NHL je ljubiteljem najhitrejše moštvene igre na svetu ponudila štiri srečanja, na katerih sta poraza doživela Aneheim in Chicago.
Oglej si celoten članek

V ligi NHL so bile sinoči na urniku štiri tekme. Najvišjo zmago s 5:1 nad Bostonom si je priboril Montreal, najbolj napeto pa je bilo v Anaheimu, kjer je Minnesota zmagala s 5:4 po kazenskih strelih. Zmagoviti gol je zabil Guillaume Latendress za četrto zaporedno zmago Minnesote. "Zgrešili smo veliko priložnosti, podobno kot smo zapravili vodstvo 4:3 pri kazenskih strelih. Ne smemo toliko zapravljati,“ je bil zaskrbljen trener Anaheima Randy Carlyle, čeprav so njegovi varovanci zdržali brez zadetka v kar 24 od 26 minut izključitev.

Zgrešili smo veliko priložnosti, podobno kot smo zapravili vodstvo 4:3 pri kazenskih strelih. Ne smemo toliko zapravljati.
Randy Carlyle
Teemu Selanne, zvezdnik Anaheima, bo z ledenih ploskev odsoten šest tednov, so danes sporočili iz njegovega moštva. Hokejskemu veteranu, ki si je v zlatih časih prislužil laskavi vzdevek finski blisk, so v petek operirali levo dlan, zato bo moral počivati od štiri do šest tednov.

Devetintridesetletnik si je zlomil kost v levi dlani na četrtkovi tekmi proti Dallas Stars, ko ga je zadel plošček po strelu branilca Karlisa Skrastinsa. Rentgenski pregled je pokazal zlom. Selanne je to sezono v 27 tekmah dosegel 14 golov in sedem podaj, skupaj pa je v karieri zbral 593 zadetkov in 640 podaj.

Liga NHL, tekme 4. 12.

New Jersey Devils : Tampa Bay Lightning 3:2
Minnesota Wild : Anaheim Ducks 5:4*
Montreal Canadiens : Boston Bruins 5:1
Chicago Blackhawks : Nashville Predators 1:4

*po kazenskih strelih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.