Milivoje se je vrnil z zadetkom

Foto: Žurnal24
Milivoje Novaković se je po poškodbi vrnil na nogometne zelenice! In to kako! Z golom na turnirski tekmi FC Kölna proti turškem Antalyasporju! Po enajstmetrovkah zmaga Nemcem.
Oglej si celoten članek

Na tekmi, ki se je po rednem delu končala z 1:1, je slovenski reprezentant kozličke povedel v vodstvo. Zabil je v 26. minuti tekme in kronal premoč, ki so jo imeli nemški nogometaši v prvem polčasu (62-odstotna posest žoge). Turki so izenačili v enajsti minuti nadaljevanja, ko je zabil Ates Necati. Mišo Brečko in Milivoje Novaković sta igrala do 62. minute.

 

Tekmo so odločile enajstmetrovke (5:4), kjer so več znanja in sreče imeli nogometaši Kölna, ki se bodo v soboto v finalu turnirja v turškem letovišču Beleku pomerili proti Eintrachtu iz Frankfurta.

 

Prijateljski turnir v Beleku, polfinale:

 

FC Köln : Antalyaspor 6:5* (1:1, 1:0)
Novaković (26); Necati (56)
*po enajstmetrovkah

 

Eintracht : Perspolis 4:2* (1:1, 1:0)

Kraus (3); Mansouri (86)
*po enajstmetrovkah

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.