Milito režiser povratka

Foto: Žurnal24 Milito se je po prestopu iz Genove hitro ujel v prenovljenem Interju. Trenutno j
Dva hitra gola na začetku drugega polčasa sta Interju na gostovanju pri Cagliariju prinesla zmago (2:1). Glavni igralec: Diego Milito. Inter je zdaj tretji, Reneja Krhina pa znova ni bilo v moštvu.
Oglej si celoten članek
"Naših pet novih igralcev potrebuje čas, da se ujamejo," je pred gostovanjem Interja pri Cagliariju zatrjeval predsednik kluba Massimo Moratti. In res - Inter po manjši revoluciji v prvi postavi in prihodu novih igralcev še ne igra tako, kot bi si želeli v Milanellu, nedeljska zmaga (2:1) pa bo vsaj za nekaj dni pomirila dvomljivce. S svojim tretjim in četrtim golom jim je zmago pribrcal eden izmed novincev, napadalec Diego Milito. Z zmago so se Nerazzurri povzpeli med vodilno trojico, na tretje mesto.

Njihovi mestni sosedje AC Milan so seveda še manj prepričljivi, tudi tokrat pa so komajda izvlekli domačo zmago proti Bologni. Redek trenutek navdiha je z golom kronal Clarence Seedorf in Rossonere izstrelil na osmo mesto. Z novo zmago (4:1 proti Sieni) je Sampdoria nadaljevala sanjski začetek sezone. Nekdanji klub Srečka Katanca se je z goli Angela Palomba, Danieleja Manninija in rezervista Marca Padalina znova povzpel na prvo mesto.

Udinese
si je z remijem proti Napoliju priboril svojo peto točko, slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović je branil vse srečanje, v 86. minuti pa je prejel tudi rumeni karton. Juventus se je z zanesljivo zmago proti Livornu (2:0) zavihtel na vrh lestvice. Do tretjega kola vodilna Genoa v nedeljo odhaja na gostovanje k Chievu. Milan bo doma gostil Bologno, Interju pa bodo družbo delali nogometaši Cagliarija.

Serie A, 4. kolo:

Napoli : Udinese 0:0 (0:0)
Samir Handanović (Udinese) je branil vso srečanje.

Juventus : Livorno 2:0 (2:0)
Iaquinta (8), Marchisio (30)

AC Milan : Bologna 1:0 (0:0)
Seedorf (75)

Bari : Atalanta 4:1 (3:0)
Rivas (7), Barreto (9), Alvarez (39), Donati (61); Bellini (84)

Cagliari : Inter 1:2 (1:0)
Jeda (16/11-m); Milito (51, 55)

Catania : Lazio 1:1 (1:0)
Martinez (11); Cruz (56)

Chievo : Genoa 3:1 (2:0)
Marcolini (5/11-m), Bogdani (7), Pellissier (77); Floccari (65/11-m)

Parma : Palermo 1:0 (0:0)
Zaccardo (16)

Sampdoria : Siena 4:1 (2:0)
Palombo (23), Mannini (31), Padalino (48, 85); Fini (68)

Roma : Fiorentina 3:1 (3:0)
Totti (33), De Rossi (42), Totti (27/11-m); Gilardino (84)
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.