Milič vas vabi na milko.tv

Foto: Špela Mohorič Marko Milič vas vabi na svoj blog in k ogledu spletne televizije.
V teh dneh je zaživela spletna televizija Marka Miliča z atraktivnimi kompilacijami Milkovih košarkarskih vragolij, intervjujev, zabavnih dogodivščin izven parketov in spominčkov na stare čase.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkar Marko Milič, trenutno prvi zvezdnik Uniona Olimpije, je te dni predstavil novost - svojo spletno televizijo. Stran www.milko.tv zaenkrat deluje poskusno, na njej pa je moč videti košarkarjeve predstave vse iz časov Triglava iz Kranja, preko kariere v NBA, igranja pri madridskem Realu, pa do novih časov v Union Olimpiji. Poleg spletne televizije bo Milič v prihodnje zagnal tudi spletno stran www.milko.si, kjer bodo prav tako na ogled podrobnosti iz košarkarske kariere Air Milkota oziroma Milky Wayja, kot so igralca poimenovali nekateri navijači. Marko Milič bo na omenjeni spletni strani pisal tudi svoj blog. Da bi košarko še bolj približali mladim, bo Marko Milič poleti v Kranjski Gori vodil košarkarski kamp, medtem ko bo Jure Košir vodil smučarskega, Anže Kopitar pa hokejskega. Na prizorišču bo delovala tudi nogometna šola Francesca Tottija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.