Milič bo ostal med šejki

Foto: fotosi.si
Foto: fotosi.si
Pogodba. Marko Milič bo še naslednji dve sezoni igral v kuvajtski ligi.
Oglej si celoten članek

Nekdanji slovenski reprezentant se je odločil podaljšati igranje za Al Kuwait. Z njim je Milko ob koncu sezone osvojil naslov državnega prvaka. Skoraj 36-letni košarkar je zvestobo kuvajtskemu klubu obljubil še za naslednji dve sezoni.

Nezaustavljiv v finalu

Milič se je Al Kuwaitu sicer priključil šele v zaključku sezone, a bil med najzaslužnejšimi za prvi državni naslov tega kluba. Nekdanji član številnih evropskih velikanov je namreč svojo ekipo s serijo petih zmag popeljal do lovorike, na zadnji tekmi finala pa je v svojo statistiko poleg 37 točk vpisal 14 skokov in tako navdušil bogate lastnike Al Kuwaita.

Milič je večji del prejšnje sezone sicer že prebil v Aziji, saj je pod taktirko Memija Bečiroviča igral v iranskem prvenstvu, kjer je branil barve Mahrama iz Teherana. Ta prvič po petih sezonah ni dosegel naslova, saj ga je v velikem finalu premagal Petrochemi s Sanijem Bečirovićem in Jasminom Hukićem. Mehram je po petih dvobojih v finalu izgubil z 2:3 v zmagah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:37 16. April 2013.

    samo da je NADUŠIL šejke :). loleki pisunski.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.