Messi zaradi marihuane nad novinarje

Foto: EPA
Foto: EPA
Čeprav so argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi in soigralci ponoči po srednjeevropskem času dosegli pomembno zmago v kvalifikacijah za SP 2018, so bili po dvoboju zelo redkobesedni.
Oglej si celoten članek

Pravzaprav so nogometaši Argentine domačim novinarjem po tekmi s Kolumbijo sporočili le, da se z njimi ne bodo več pogovarjali.

Vzrok pa je navedba enega od medijev, da naj bi Ezequiel Lavezzi v pripravljalnem taboru ekipe kadil marihuano in da so ga zaradi tega suspendirali, tekmo s Kolumbijo pa je presedel na klopi. Informacijo je objavil eden od argentinskih novinarjev na svojem Twitterju.

Messi v imenu soigralcev

Po tekmi je Messi v imenu reprezentance podal izjavo, da zaradi vdiranja v zasebnost ne bodo več na voljo medijem.

"Odločili smo se, da se ne bomo več pogovarjali z vami. Verjetno veste, zakaj. Bilo je veliko obtožb in nespoštovanja, stvar z Lavezzijem pa je zelo resna. Vemo, da večina med vami ne igra te igre. Sprejemamo, da nas kritizirate, če smo slabi ali če izgubljamo. A tu gre za zasebnost in če tega ne bomo ustavili, se bo nadaljevalo," je dejal Messi.

Lavezzi, ki igra za kitajski klub Hebei Fortune, je obtožbe o uživanju marihuane zanikal, napovedal pa je tudi pravne ukrepe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.